Voor wie?

Voor wie zijn onze boekhoud- en belastingdiensten het meest geschikt?

Wie zijn onze klanten?

Wij werken het liefst volledig digitaal met je samen. Voor de boekhouding gebruiken we de beste software en app’s voor je telefoon. Ook belastingaangiftes zetten we online voor je klaar waarna jij deze alleen nog maar hoeft in te dienen. Vanwege ons gevarieerde klantenbestand kunnen wij op heel veel vlakken helpen met vraagstukken speciaal voor jouw onderneming.

On klantenbestand bestaat voornamelijk uit de volgende ondernemers.

MKB

Horeca, Kunst, Business coachbedrijf, Softwarebedrijf , onze klanten zijn vertegenwoordigt in de meest uiteenlopende branches. Wij helpen je met de ontwikkeling van je bedrijf op fiscaal en financieel gebied. 

ZZP

Werk je als zelfstandige in welke branche dan ook, wij zorgen dat je zo min mogelijk omkijken hebt naar je boekhouding en belastingzaken.

Film, tv en theater (creatives)

In deze branche is freelancen en werken als zelfstandige bijna de norm. Na je inschrijving bij de KvK zorgen wij dat alle financiële zaken rond je bedrijf in goede banen loopt.

Dus ben je cabaretier, regisseur, productieleider, gaffer, decorbouwer of een andere functie in de film, tv of theater, wij staan voor je klaar.

Reclame, marketing, communicatie en online

Amsterdam is het episch centrum van creatief Nederland. We helpen je met de juiste keuze voor je rechtsvorm en verzorgen je boekhouding en belastingzaken. Vanzelfsprekend in nauw overleg met jou. Als je bureau groeit zijn wij je partner om dit samen met jou in goede banen de leiden.

Dus ben je advertising Manager, art-director, beeldredacteur, brandmanager, business development manager, communicatieadviseur, mediavormgever of een aanverwant beroep, bel of mail voor een afspraak.