Over ons

Wie zijn wij en wat kunnen wij voor u doen?

Maak kennis met ons

Wij, Dauriard van Noord en Lodewijk Fontijn Rkomen uit Amsterdam en zijn onlangs samen een kantoor begonnen die de belastingen, boekhoudingen en administraties regelt voor haar klanten.

Dauriard is vijf jaar geleden voor zichzelf gestart als zelfstandig ondernemer met een belastingadvieskantoor. Lodewijk heeft onlangs zijn studie Register Belastingconsulent afgerond en is daardoor ingeschreven in het RBc-register van het Register Belastingadviseurs. 

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. 

VNF Belastingen en Boekhoudingen is gevestigd in Amsterdam en verzorgt onder andere administraties, boekhoudingen, belastingaangiften en (belasting)advies voor ZZP`ers en MKB`ers.

We zijn een professionele en flexibele organisatie en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en een duurzame klantrelatie. 

Pasfoto 1024x683

Lodewijk Fontijn

thumbnail Dauriard e1475495708746

Dauriard Van Noord